Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriyelilere vatandaşlık imkanı vereceğiz (2)

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriyelilere vatandaşlık imkanı vereceğiz (2)
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2016 00:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriyelilere vatandaşlık imkanı vereceğiz (2)

Haberin Devamı

KENT MERKEZİNDE DE VATANDAŞLARA HİTAP ETTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iftar programının ardından Cumhurbaşkanlığı otobosü ile kent merkezinden geçerek vatandaşları selamladı, çocuklara oyuncak ve satranç takımı dağıttı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra kent merkezinde otobüsten inerek vatandaşlarla tokalaşıp, sohbet etti. Cumhuriyet Meydanı'nda otobüsün üzerine çıkarak, alanda toplanan kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadelenin süreceği mesajını verdi. Erdoğan, “Şehitlerimiz var. Şehitlerimiz 1’e 10, 1’e 15 ödeterek, o şekilde ebedi aleme göç ettiler. Operasyon yapmak isteyenler, ameliyat yapmak isteyenler bu milleti karşılarında buldular. Güneydoğu’da bu operasyonlar kararlı bir şekilde devam ediyor” dedi.
Paralel Devlet Yapılanması’na ilişkin de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gel bakalım Paralel Devletin başı. Suçsuzsan neden gelmiyorsun? Gel Türkiye’ye, neden gelemiyorsun? Ta Amerikalardan neden kalkıp da televizyonlarda falan lanet okuyorsun. Senin lanetlerin tutmaz. Ailelerimizi böldüler, ödeyecekler bedelini. Ne demiştik; inlerine gireceğiz, girdik" diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan buradaki konuşmasının ardından yeniden İl Jandarma Komutanlığı'na geçti ve buradaki pistte bekleyen helikopter ile Gaziantep Havaalanı'na hareket etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!