BTP'li Eyercioğlu'ndan GGC'ye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

BTPli Eyercioğlundan GGCye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2017 18:03

BTP'li Eyercioğlu'ndan GGC'ye ziyaret

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- BAĞIMSIZ Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Eyercioğlu ve beraberindekiler Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Mehmet Boncuk ve Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Yemişenlioğlu'na çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Prof. Dr. Ömer Eyercioğlu, günümüzdeki en büyük problemin ülkenin birlik ve beraberliği olduğunu belirtti. Ömer Eyercioğlu, şunları söyledi:
"Bu birlik ve beraberliğin temin edilememesinin asıl sebebi birliğin nerede olacağının tarif edilememiş olması. Atatürk konusunda bir hakkın teslim edilmesi ülkenin aramış olduğu çözüm. Çünkü benim yanımda birlik, senin yanında birlik değil nerede birlik? Bu ülkenin kurucusu ve bu ülkenin var oluş sebebinin etrafında birlik. Bu ülkenin kurulması için neye ihtiyaç varsa bugün de ona ihtiyacımız var. Bugün de vatana, bağımsızlığa ihtiyacımız var. Türkiye tam bağımsız devlet pozisyonunda değil. Ülkenin birlik ve beraberlikle bağımsızlık karakterine kavuşması lazım.  Bunun adresi bu ülkenin kuruluş misyonundaki adrestir. O da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ortaya koymuş olduğu bağımsız bir sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk kurulduğu gibi olması lazım."
Ömer Eyercioğlu, ziyaret anısına Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Mehmet Boncuk ve Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Yemişenlioğlu’na BTP Genel Başkanı Haydar Baş'ın 'Hoş Geldin Atatürk' kitabını hediye etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!