Besyo 4. Rekreasyon Ve Spor Etkinlikleri

Güncelleme Tarihi:

Besyo 4. Rekreasyon Ve Spor Etkinlikleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2015 19:47

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ (GAÜN) BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU (BESYO) TARAFINDAN DÖRDÜNCÜSÜ DÜZENLENEN REKREASYON VE SPOR ETKİNLİKLERİ BAHAR ŞENLİKLERİYLE BERABER YAPILIYOR.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafından dördüncüsü düzenlenen Rekreasyon ve Spor etkinliklerinin, bahar şenlikleriyle beraber yapıldığı bildirildi.
GAÜN Merkez Kampusunda yapılan Rekreasyon ve Spor Etkinlikleri kapsamında; öğrenciler çamur voleybolu, ayak tenisi, kaleye şut, geleneksel oyunlar, golf, dart, survıvor, karaoke, eşek yarışı ve halat çekme gibi çok sayıda etkinlikle stres atarak eğlendi.
Kaleye şut ve dart oyunu gibi çeşitli etkinliklere katılan GAÜN Rektörü Prof. Dr. Coşkun, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun düzenlediği bahar etkinlikleri son derece renkli, güzel ve dolu dolu bir atmosferde geçtiğini belirterek, “Bu tür sportif etkinlikler gençleri bir arada toplayarak üniversitemize özgü her alanda çeşitli etkinliklere sahne oluyor. Emeği geçen başta BESYO Müdürü Doç. Dr. Mürsel Biçer olmak üzere herkesi tebrik ederek, bu güzel etkinliklerin nice yıllar devam etmesini gönülden arzu ettiğini söyledi.
Bu tür etkinliklerin öğrencileri sıkıcı ve monoton hayattan kurtarıp daha eğlenceli ortamlara sevk etme amacıyla düzenlendiğini belirten BESYO Müdürü Doç. Dr. Mürsel Biçer, “Bu tür aktivitelerle öğrencilerin sınav aralarında konsantrasyonlarını daha iyi sağlanmış oluyor. Bu tür etkinliklerle öğrencilerin paylaşma, yardımlaşma ve arkadaşlık gibi duyguları artıyor. Önümüzdeki dönemde daha geniş kapsamlı yapmayı düşünüyoruz” dedi.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu olarak tüm sportif branşlar içerisinde Türkiye’de 80 üniversite içerisinden üçüncü olduklarını söyleyen Doç. Dr. Mürsel Biçer, voleybol, basketbol, futbol, judo gibi çeşitli branşlarda çok sayıda madalya kazandıklarını, Gaziantep Üniversitesi’nin sportif anlamda iyi şeyler yaptığını sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!