Artankara Çağdaş Sanat Fuarı

Güncelleme Tarihi:

Artankara Çağdaş Sanat Fuarı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2015 11:02

SANKO SANAT GALERİSİ SEÇİCİ KURUL ÜYESİ ASLI ÖZEN, ATİS FUARCILIK TARAFINDAN, TÜM SANAT GALERİLERİ DERNEĞİ VE BİRLEŞMİŞ RESSAMLAR VE HEYKELTRAŞLAR DERNEĞİ İŞBİRLİĞİ İLE DÜZENLENEN ART ANKARA ÇAĞDAŞ SANAT FUARI’NA KATILDI.

SANKO Sanat Galerisi Seçici Kurul Üyesi Aslı Özen, ATİS Fuarcılık tarafından, Tüm Sanat Galerileri Derneği ve Birleşmiş Ressamlar ve Heykeltraşlar Derneği işbirliği ile düzenlenen ART ANKARA Çağdaş Sanat Fuarı’na katıldı.
Ankara Ticaret Odası Congresium Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen fuarda, Türkiye ve diğer ülkelerden 29 ulusal ve uluslararası sanat galerisi, müzeler, dernekler, vakıflar, kütüphaneler, araştırma merkezleri, sanat eğitimi ile ilgili kurum ve kuruluşlar, koleksiyonerler ve 189 sanatçı eserlerini sergiledi.
ART ANKARA buluşmasında sanatseverlerin bir sanatçının düş penceresinden, yeniden bir dünyaya bakma şansını fuar boyutunda yaşadıklarını belirten Özen, “Türk sanatını tanıtmak, sanatçılara katkı sağlamak ve halkın sanatla iç içe yaşamasını kolaylaştırmayı amaçlayan fuar, yurtiçi ve yurtdışından ressamlar, heykeltraşlar ve seramik sanatçılarının buluşma noktası haline geldi” dedi.
Özen, fuarın, SANKO Sanat Galerisi’nin 2015-2016 sergi programında yer alacak sanatçılarla bir araya gelme anlamında da kendisine önemli kazanım sağladığını kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!