Ak Parti'den Şirehan'da 'Vefa' buluşması

Güncelleme Tarihi:

Ak Partiden Şirehanda Vefa buluşması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2016 10:19

Ak Parti'den Şirehan'da 'Vefa' buluşması

Haberin Devamı

Ak Parti Gaziantep teşkilatında geçmiş dönemlerde çeşitli kademelerde yöneticilik yapan ve görev alan teşkilat üyeleri 'Vefa İftarı'nda buluştu.

Ak Parti İl başkanlığı tarafından Şirehanı Otel'in tarihi avlusunda düzenlenen iftar programına; Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, geçmiş dönem milletvekilleri Mehmet Sarı ve Hali Mazıcıoğlu ile geçmiş dönemlerde meclis üyesi, il yönetim kurulu üyesi, ilçe yönetim kurulu üyesi, kadın kolları yöneticisi ve gençlik kolları yöneticisi olarak görev yapanlar katıldı. Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, konuklarını kapıda karşılayarak hepsiyle ayrı ayrı yakından ilgilenirken Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de partilileri masalarında ziyaret ederek selamladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, vefa gecesinde yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, "Bu kutsal dava için 15 yıl önce yola çıktığımızda, şimdiki cumhurbaşkanımız için o zamanlar muhtar bile olamaz diyorlardı. Ancak, sizlerin çalışmaları ve milletimizin teveccühü ile bugün dünya siyasetini değiştirecek noktaya gelmişiz. 15 Yıldır girdiğimiz her seçimden güçlenerek çıkan ve hep daha büyük hedefler koyan bir partiyiz. Dünyada 15 yıl iktidarda kalıp da sürekli daha da güçlenen başka parti bulmak zordur" dedi.

Türkiye'nin bölgesinde güçlü ve etkili bir ülke olmasını istemeyenlerin terör olayları ile buna engel olmaya çalıştığını belirten Şahin, "Güçlü bir Türkiye'yi istemiyorlar. İslam coğrafyasına liderlik edecek bir Türkiye'yi istemiyorlar. Ancak biz şer odaklarına karşı birlik ve beraberliğimizi canlı tuttukça onlar asla başarıya ulaşamayacaktır. Hep birlikte 15 yıldır partimiz ve ülkemiz için çalıştık. Sizlerden dileğim, fitneye fesata izin vermeden ilk günkü aşkla mücadeleye devam etmenizdir. Siyaset bir takım oyunudur. Sizler de her zaman bizim takımın önemli bir parçası olacaksınız" diye konuştu.

Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci de Ak Parti'nin kuruluşundan bu yana partinin çeşitli kademelerinde görev yapanlara verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, "Verdiğiniz hizmetler unutulmaz. Biz bir dava partisiyiz. Davaya küsmek olmaz. Ak Partili olmanın ruhunu kaybetmeden, ülkemizin ve milletimizin daha güzel geleceği için mücadeleye devam etmeliyiz" dedi.

Gecede eski milletvekilleri de konuşmalarında uygulamadan duydukları mutluluğu ifade etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!