Vali Çakacak: Engelleri hep birlikte ortadan kaldıralım

Güncelleme Tarihi:

Vali Çakacak: Engelleri hep birlikte ortadan kaldıralım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 10:25

Vali Çakacak: Engelleri hep birlikte ortadan kaldıralım

Haberin Devamı


ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR'de Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Arzu Şengöz, Tuba Damar, Şirin Taş ve doğuştan iki ayağı olmayan başarılı yüzücü Ramazan Güven ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, Vali Özdemir Çakacak'ı makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çakacak, "Engelli vatandaşlarımıza fırsat verildiği takdirde, her fırsatta neler yapabileceklerini herkese gösteriyorlar. Düşünce olarak hepimiz engellerimizi ortadan kaldırmalıyız. Engelli vatandaşlarımıza sadece fırsat verelim, onlara destek olalım, engelleri hep birlikte ortadan kaldıralım"dedi.
Tüm engelli vatandaşlarımızın 'Dünya Engelliler Günü'nü kutlayan Vali Çakacak, toplum hayatının içerisinde her zaman yer alan engelli vatandaşlarımızın başarılarıyla gurur duyduklarını söyledi. Engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olduklarını belirten Vali Çakacak, "Engelli vatandaşlarımız, hayatın her alanında, kendilerine düne göre çok daha fazla yer bulma imkânına kavuşmuşlar ve önemli başarılara imza atarak azim ve özgüvenleriyle her türlü takdiri hak etmişlerdir" diye konuştu.
50-100 ve 400 metre yüzme dalında Türkiye dereceleri bulunan ve doğuştan iki ayağı olmayan Ramazan Güven'le gurur duyduklarını ifade eden Vali Çakacak, "Sizin başarılarınız bizlere gurur veriyor. İnşallah ülkemizi uluslararası alanda da en iyi şekilde temsil etme fırsatın olur. Sizler çok büyük bir devletin evlatlarısınız. Türk Bayrağını her zaman en yukarılarda sizler dalgalandıracaksınız" dedi.
-
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!