Uygur kardeşler Sivrihisarlılarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Uygur kardeşler Sivrihisarlılarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2016 11:35

Uygur kardeşler Sivrihisarlılarla buluştu

Haberin Devamı

 

SİVRİHİSAR,(Eskişehir),(DHA)- SİVRİHİSAR Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Süheyl-Behzat Uygur kardeşler Sivrihisarlılarla buluştu. Uygur kardeşler, tiyatro gösterileri ve 'Şahane Ramazan' isimli oyunla Sivrihisarlıları kahkahalara boğdular.

Oyunu Sivrihisar İlçe Kaymakamı Erdinç Yılmaz, Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte iki bine yakın vatandaş izledi. Zaman zaman izleyicileri de oyuna dahil eden Uygur Kardeşler’in performansı, Sivrihisarlılardan tam not aldı. Oyunun sonunda Uygur kardeşleri tek tek kutlayan Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, oyunculara Sivrihisar denince akla gelen Nasreddin Hoca'nın biblolarını hediye etti. Uygur kardeşleri Sivrihisar'da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Yüzügüllü, "Göstermiş olduğunuz performanstan dolayı hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. Sizleri burada ağırlamaktan onur duyduk, ileride gerçekleştireceğimiz tiyatro ve çeşitli etkinliklerimizde tekrar birlikte olacağız" dedi.

Sivrihisar'a gelmekten dolayı mutlu olduklarını belirten Behzat Uygur da "ileriki dönemlerde birlikte olacağımızın sözünü başkanımızdan aldık, başkanımıza ve tüm Sivrihisarlılara çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Süheyl-Behzat Uygur Tiyatrosu sanatçıları, ayakta alkışlanarak uğurlandı.

-

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!