Mihalgazi'de zarar gören seralar, incelendi

Güncelleme Tarihi:

Mihalgazide zarar gören seralar, incelendi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2015 11:07

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR (AA) - Tarım Reformu Genel Müdürlüğü ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) yetkilileri, Mihalgazi ilçesi ve Bilecik'in Söğüt ilçesi Çaltı köyünde kar yağışından dolayı zarar gören seraları inceledi.

Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün ve Odunpazarı Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Şen'in daveti üzerine gelen Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Faruk Fıratoğlu, TZOB Genel Başkan Yardımcısı Nejat Gamzeli, Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi AŞ (TARSİM) Ankara Bölge Müdür Yardımcısı Murat Kaya'nın yer aldığı heyet, ilk önce Mihalgazi İlçesi Alpagut Mahallesi'nde daha sonra da Bilecik'in Söğüt ilçesi Çaltı köyüne giderek, buradaki seraları gezdi.

Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Fıratoğlu, burada yaptığı konuşmada, tarım ilçe müdürlüklerince hasar tespit çalışmalarının yapılmaya başlandığını ve en kısa sürede çalışmaların tamamlanacağını belirtti.

Haberin Devamı

Gamzeli de seraları hasar gören çiftçilerin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Akgün ise çiftçilere yardım için gerekli başvuruları yapacaklarını kaydetti.

Heyete, Mihalgazi Kaymakamı Tahir İğde, Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün, Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan ile Odunpazarı Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Şen de eşlik etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!