Espark'tan ziyaretçilerine yeni yıl hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Esparktan ziyaretçilerine yeni yıl hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2017 14:32

Espark'tan ziyaretçilerine yeni yıl hediyesi

Haberin Devamı


ESKİŞEHİR,(DHA)- ECE Türkiye tarafından yönetilmekte olan Espark AVM her yıl olduğu gibi bu yıl da ziyaretçilerine muhteşem bir yeni yıl hediyesi veriyor.
Ulusal ve uluslararası marka karmasıyla modanın nabzını tutup gerçekleştirdiği eşsiz etkinliklerle de pazarlamanın dünyaca önde gelen ödüllerini alarak başarısını tasdikleyen Espark Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerinin arasından talihli 1 kişiye çekiliş ile 2017 Model Mercedes-Benz CLA 200 FL Comfort otomobil hediye ediyor. Kampanya 30 Eylül Cumartesi günü saat 10.00'da başlayarak 31 Ocak tarihinde saat 20.00'de son bulacak.
Espark Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan mağazalardan, aynı gün içinde toplamda 100 TL ve katları tutarında alışveriş yapan ziyaretçiler çekilişe katılma hakkı kazanıyor. Kampanyaya katılmak isteyenlerin, yapılan alışverişin faturasını alışveriş merkezinin içerisinde yer alan kampanya kayıt noktalarında ibraz etmesi yeterli.
Çekiliş, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü aracılığıyla, Espark Alışveriş Merkezi'nde, 6 Şubat 2018 tarihinde saat 14.00'de noter huzurunda halka açık bir şekilde yapılacak. Çekiliş sonucunda belirlenecek şanslı ziyaretçilerin (1 asil, 1 yedek) listesi, 12 Şubat 2018 tarihinde yayımlanacak. 
-

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!