ESOGÜ Yaşlanma Ve Bellek Uygulama Ve Araştırma Merkezi’nin Çalışmaları Değerlendirildi

Güncelleme Tarihi:

ESOGÜ Yaşlanma Ve Bellek Uygulama Ve Araştırma Merkezi’nin Çalışmaları Değerlendirildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2015 12:45

GEÇTİĞİMİZ YIL ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ BÜNYESİNDE KURULAN VE ALANINDA TÜRKİYE’DE İLK OLAN ESOGÜ YAŞLANMA VE BELLEK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ’NİN BUGÜNE KADAR YÜRÜTTÜĞÜ ÇALIŞMALAR ; GERÇEKLEŞEN DEĞERLENDİRME TOPLANTISINDA ELE ALINDI.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) bünyesinde geçen yıl kurulan ve alanında Türkiye’de ilk olan ESOGÜ Yaşlanma ve Bellek Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin bugüne kadar yürüttüğü çalışmalar, gerçekleşen değerlendirme toplantısında ele alındı.
Toplantıya, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alparslan Birdane ve Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enver İhtiyar, ESOGÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Başar Sırmagül, Eskişehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Mumcu ve Eskişehir’deki sağlık kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, merkezin hizmet vereceği binanın geçtiğimiz yıl Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsisinden bu yana ESOGÜ Yaşlanma ve Bellek Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin yaptığı çalışmaları değerlendirmek ve bundan sonra yapılabilecekleri konuşmak için Eskişehir’deki sağlık kuruluşları olarak bir araya geldiklerini belirterek, toplantının tüm katılımcılar için ufuk açıcı olacağını söyledi.
Merkez Müdürü Prof. Dr. Demet Özbabalık’ın bilgilendirici sunumunun ardından katılımcılar görüşlerini ifade etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!