Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal beraat etti

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal beraat etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 13:41

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal beraat etti

Haberin Devamı

Kemal ATLAN/ESKİŞEHİR, (DHA) - KALECİ Sinan Ören'in alacağını ödemedikleri iddiasıyla dolandırıcılık suçundan yargılanan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal beraat etti.
Kaleci Sinan Ören, 2012 yılında sözleşmesinin dolması üzerine kulüp başkanı Halil Ünal ile 2 yıllık sözleşme için 375 bin liraya anlaştı. Ünal, iddiaya göre kulübün parasının olmadığını belirterek Sinan Ören'e 25 bin lira peşinat ile değişik meblağlarda 4 çek vererek transfer ücretinin ödeneceği vaadinde bulundu. Ünal, daha sonra Ören'e bir daire vereceğini söyledi. Kaleci Sinan Ören, sözleşme bedelini alamayınca avukatı aracılığıyla Halil Ünal'dan şikayetçi oldu. Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ile olayla karıştıkları öne sürülen yakınları Zeki Ünal, Musa Mert Ünal, Ali Ünal, Gönenç Ünal ve Ethem Şenoğlu hakkında 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'dolandırıcılık' suçlamasıyla dava açıldı.
Bugünkü duruşmaya tamamı tutuksuz olan sanıklar katılmadı. Sanık avukatları mahkeme heyetinden müvekkillerini suçsuz olduğunu söyleyerek beraatlarını istedi. Eskişehir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ile diğer sanıkların beratlarına karar verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!