Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü'nden eğitimde 3 iyi örnek

Güncelleme Tarihi:

Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğünden eğitimde 3 iyi örnek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2016 11:36

Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü'nden eğitimde 3 iyi örnek

Haberin Devamı

 

ESKİŞEHİR,(DHA)- HER yıl Sabancı Üniversitesi tarafından bu yıl 13'üncüsü gerçekleştirilen 'Eğitimde İyi Örnekler Konferansına' Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü 3 sunumla katıldı.

Türkiye'nin dört bir yanından eğitimde iyi uygulama örneklerinin gönderilerek, jüri tarafından sergilenmeye değer bulunan çalışmaların sunulduğu konferansta Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü 3 ayrı sunumla yer aldı. Farklı eğitim kademelerine yönelik sunumların yer aldığı, öğretmen, eğitimci, öğretmen adayları ve okul yöneticilerine yönelik konferansa bu yıl 54 ilden toplam 928 iyi örnek başvurusu yapıldı. Uzman hakemler ve seçici kurullar tarafından değerlendirilen iyi örnekler arasından 65 sözlü sunum ve 30 poster sunumu konferansta izleyicilerle buluştu.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eksi 25 Derneği'nin birlikte yürüttükleri 'Erken Çocuklukta Çocuk Hakları Eğitimi' başlıklı çalışma Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen tarafından sözlü sunum olarak gerçekleştirildi. Milli Eğitim Müdürüğü tarafından 'Eskişehir İli Çocuk İhmali ve İstismarı Uygulama Yönergesi' adlı çalışma postere dönüştürülerek gün boyu standa gelen katılımcılara, Çocuk ihmalini ve İstismarını Önleme Komisyonu üyeleri tarafından, bilgi verildi.

İki çalışmanın planlanması, gerçekleştirilmesi ve yürütülmesinde Necmi Özen, Gelengül Haktanır, Özden Akkaya, Burak Karakaya, Yasemin Tümkaya Karakaya, Hatice Buket Özkan görev aldı.

Eskişehir 1'inci Hava İkmal Bakım Merkezi İlkokulu tarafından 'Öğrencilerin Deneyimleri Yoluyla Sürdürülebilir Çevre Bilinci Kazanılmasına Katkıda Bulunması' adlı çalışma da poster sunumu olarak Gülay Kutlu tarafından tanıtıldı.

-

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!