Eskişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden “Sağlıklı” Seminerler

Güncelleme Tarihi:

Eskişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden “Sağlıklı” Seminerler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2015 11:49

ESKİŞEHİR KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ TARAFINDAN KADINLARIN SAĞLIKLI BESLENMESİNE YÖNELİK DÜZENLENEN “SAĞLIKLI BESLENME VE GIDALAR” KONULU SEMİNERLER BAŞLADI. PROF. DR. GÜLCAN KINACI TARAFINDAN VERİLECEK OLAN SEMİNERLERİN İLKİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMEK EĞİTİM MERKEZİ’NDE YAPILDI.

Eskişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından kadınların sağlıklı beslenmesine yönelik düzenlenen “Sağlıklı Beslenme ve Gıdalar” konulu seminerler başladı. Prof. Dr. Gülcan Kınacı tarafından verilecek olan seminerlerin ilki Büyükşehir Belediyesi Emek Eğitim Merkezi’nde yapıldı.
Kadın Meclisi, kadınların sağlıklı gıdalar konusunda bilinçlendirilmesi, bu konuda doğru bilinen yanlışların düzeltilmesi ve sağlıklı beslenmenin öneminin farkına varılması amacıyla “Sağlıklı Beslenme ve Gıdalar” konulu seminerler başlattı. İlki Büyükşehir Belediyesi Emek Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Prof. Dr. Kınacı tarafından verilen seminere katılan kadınlar, doğru ve dengeli beslenme, sağlıklı gıdalar, sağlıklı beslenme nedir gibi konular hakkında bilgi aldı. Etkinlikte merak edilen soruları da cevaplayan Kınacı, kadınlara sağlıklı ve doğal beslenme konularında ilgi çekici tüyolar verdi.
Kadın Meclisi Başkanı Sühendan Koparal, son zamanlarda sağlıklı beslenmenin çok güncel bir konu olması sebebiyle bu seminerlerin Eskişehirli kadınlara çok faydalı olacağını düşündüklerini belirtti. 14 Nisan 2015 tarihinde Sultandere Eğitim Merkezi’nde düzenlenecek ikinci seminere de kadınları davet eden Koparal, bu konuda nisan ayı boyunca çeşitli mahallelerde seminerlerin devam edeceğini kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!