DİSK Emekli-sen Eskişehir Şubesi Genel Kurulu

Güncelleme Tarihi:

DİSK Emekli-sen Eskişehir Şubesi Genel Kurulu
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2015 15:41

DİSK Emekli Sen Eskişehir Şubesi’nin 5. Olağan Genel Kurulu, DİSK Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Seçime tek listeyle giren Suat Başaraner, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.
Kongrede konuşan DİSK Emekli Sen Şube Başkanı Suat Başaraner, hükümetin politikalarını eleştirerek, “Emekli aldığı maaşla geçinemeyip, ikinci bir işte çalışıyorsa bu devletin ayıbıdır. Biz bu durumun yıllardır hukuksuz olduğunu söyleyip, kaldırılmaması gerektiğini söyleyip durduk. AKP seçim nedeniyle emeklilerde promosyon verilmesi gerektiğini söylüyor. Ama 24 banka müdürü bunu istemiyormuş. Çözüm var; Ziraat, Halk, Vakıfbank yani devlet bankaları verebilir. Memurlara kararname ile aynısını bize de verebilirdi” şeklinde konuştu.
Yapılan seçim sonrasında; Suat Başaraner başkanlığında DİSK Emekli Sen Eskişehir Şubesi yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
“H.Cahit Doğan, Nazmi Kurtyılmaz, Hatice Yılmaz, T.Taylan Atalay”
Denetim Kurulu; İrfan Yakşi, Türkan Yılmaz, Cemil Kuyu, Disiplin Kurulu; Cemal Aslangiray, Nayme Kıpçak, Hasan Yılmaz, Üst Kurul delegeleri; Suat Başaraner, H.Cahit Doğan ve Halit Kurt.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!