Çılgın Bilim Adamları Özdilek'te keşifte

Güncelleme Tarihi:

Çılgın Bilim Adamları Özdilekte keşifte
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2017 19:29

Çılgın Bilim Adamları Özdilek'te keşifte

Haberin Devamı


ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR'deki Özdilek Alışveriş Merkezi, çocukların sömestr tatilinde doyasıya eğlenmesi ve derslerin yorgunluğunu üzerlerinden atmaları için birbirinden eğlenceli etkinlikler hazırladı.

Çılgın Bilimadamları etkinliğinde çocuklar ilginç deneylerle hem eğleniyorlar hem öğreniyorlar. Renklerin birbirleriyle olan ahengini süt deneyiyle deneyimleyen çocuklar asetonun plastik bardağı eritmesini heyecanla izlediler. Tüm deneylerin çocuklar tarafından yapılması aileler tarafından çok beğenildi. Çocukların yarıyıl tatili için birbirinden eğlenceli, eğitici etkinlikler hazırlıyor. Tatil boyunca farklı atölyeler, animasyon gösterileri, eğlenceli sahne showları gibi daha birçok etkinlik gerçekleşecek. 29 Ocak tarihine kadar devam edecek etkinliklere çocuklar ücretsiz olarak katılabiliyor. 30 Ocak -5 Şubat tarihlerinde ise Çocuk Atölyeleri etkinliğinde; mozaik yapımı, çerçeve yapımı, ahşap uçak atölyesi gibi her gün farklı atölyelere katılarak el becerilerini geliştirebilecekler. Ayrıca tatil boyunca her akşam gerçekleşecek olan animasyon showda birbirinden eğlenceli oyunlar oynayıp, dans edecekler.

Çocuklar okul stresini Özdilek Alışveriş Merkezi'nde atacak. 21-29 Ocak'ta 14.00-16.00-18.00 ve 20.00 saatlerinde Çılgın Bilim Adamları etkinliği, 30 Ocak-5 Şubat'ta 14.00-20.00 saatleri arasında birbirinden farklı çocuk atölyeleri ve tatil boyunca her akşam saat 21.00'da animasyon show Özdilek AVM' de olacak. Ücretsiz gerçekleşecek eğlencelere tüm çocuklar davet edildi.
--


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!