Atayurt öğrencileri, Boğaziçi Gençlik Korosu'yla aynı sahnede

Güncelleme Tarihi:

Atayurt öğrencileri, Boğaziçi Gençlik Korosuyla aynı sahnede
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2017 12:32

Atayurt öğrencileri, Boğaziçi Gençlik Korosu'yla aynı sahnede

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR,(DHA)-ESKİŞEHİR Özel Atayurt Okulları öğrencileri ve Boğaziçi Gençlik Korosu, Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde konser verdi. 
Özel Atayurt Okulları'nın, gelenekselleşen konserler zinciri bu yıl Boğaziçi Gençlik korosu konseri ile devam etti. Atayurt Okulları müzik öğretmenleri yönetiminde, ortaokul 5 ve 7'inci sınıflarından toplam 136 öğrencinin oluşturduğu dev Atayurt Korosu, dünya çapında aldığı ödüllerle Türkiye'nin sayılı koroları arasında gösterilen Boğaziçi Gençlik Korosu aynı sahnede yer aldı. 
Her iki koronun ayrı ayrı ve birlikte söylediği şarkılarla, dinleyiciler hoş vakit geçirdiler. Konseri izlemeye gelen misafirler konser sonunda öğrencileri dakikalarca ayakta alkışladı. Boğaziçi Gençlik Korosu'nun dünyaca ünlü şefi Masis Aram Gözbek, Atayurt Korosu'nun performansına hayran olduğunu belirterek, “Özel Atayurt Okulları'nda müzik ve sanat eğitimine ne kadar çok değer verildiğinin ve emek harcandığının göstergesidirö dedi. Atayurt Okulları yönetimi ise, öğrencilerinin sahnede geçirdikleri iki saat boyunca sundukları müzik ziyafeti için öğrencilere ve onları yetiştiren müzik öğretmenlerine teşekkür etti.
-

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!