Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü’nden ‘Kişisel Gelişim Zirvesi’

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü’nden ‘Kişisel Gelişim Zirvesi’
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2015 14:40

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ KARİYER KULÜBÜ TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN 'KİŞİSEL GELİŞİM ZİRVESİ'15' GERÇEKLEŞTİ.

Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü tarafından organize edilen ’Kişisel Gelişim Zirvesi’15’ gerçekleşti.
Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü Atatürk Kültür Merkezi’nde bu yıl 8’incisi düzenlenen Kişisel Gelişim Zirvesi etkinliğinde alanında uzman kişiler, kulüp üyelerine kişisel gelişimlerine katkı ve mezuniyetten sonra iş hayatına hazırlamak amacıyla çeşitli konularda oturumlar düzenledi. Ayrıca, Oğuz Benlioğlu, Mehmet Auf ve Enver Aysever gibi tanınmış isimler, kulüp üyelerinin kişisel gelişimleri için çeşitli oturumlar düzenleyecek.
“AMACIMIZ, ÜYELERİMİZİN KİŞİSEL GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAMAK”
Kişisel Gelişim Zirvesi 2015 etkinliği hakkında bilgi veren Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü Başkanı Kamil Özgen, etkinliğin 2 gün boyunca gerçekleşeceğini ve Kişisel Gelişim Zirvesi etkinliği olduğunu belirterek, kendilerinin geleneksel büyük bir etkinliği olduğunu söyledi. Özgen, “Bu etkinliği 8’inci kez yapıyoruz, yıllardır yapmış olduğumuz bir organizasyon ve bu organizasyonda bizim amacımız, üyelerimizin kişisel gelişimine katkı sağlamak ve onları okulları bittikten sonra iş hayatına hazırlamak. Her yıl sonbahar döneminde yaptığımız bir etkinlik. Bu etkinliğin çalışmalarına Temmuz ayından itibaren başladık. Konuşmacıları detaylı şekilde inceleyip, raporlar hazırladık. Onlara davetiye gönderdiğimizde sağ olsunlar kırmadılar ve 2 gün boyunca bizimle birlikte olacaklar” ifadelerini kullandı.
“TOPLUM YARALARINA DEĞİNİP FARKINDALIK OLUŞTURMAK İSTİYORUZ”
Öte yandan Özgen, kendilerinin bu sene üyelere verdikleri kişisel eğitimlerin dışında, bir yandan da toplumun yaralarına değinip farkındalık oluşturmak istediklerini söyleyerek, “Toplumumuzun en büyük yaralarından birisi kadın ve kadına karşı şiddet bu sebeple de bu konuda kadın hakları savunucu olan Avukat Feyza Altun ‘Kadının Fenni’ adlı sunumunu gerçekleştirecek” şeklinde konuştu.
Kariyer Kulübü Başkanı Kamil Özgen etkinlik için sene başından belirlediğimiz 50 kişilik bir organizasyon ekibi kurduklarını, güzel işler başarmaya çalıştıklarını ifade ederek, “Üniversitemizi iyi temsil etmek istiyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Yolumuz bu yolumuz dönmek gibi bir niyetimiz yok, daha iyilerini, daha güzellerini yapacağımız yıllar olur inşallah. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Etkinlikler sonunda katılımcılara, katılım belgesi verilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!