Yücelik: Aşkale Çimento İlk 100'de

Güncelleme Tarihi:

Yücelik: Aşkale Çimento İlk 100de
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2017 16:04

Yücelik: Aşkale Çimento İlk 100'de

Haberin Devamı

 
ERZURUM, (DHA)- İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasında Aşkale Çimento, 2016 rakamlarına göre 172'nci sırada yer aldı. Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Sançim Bilecik ve Samsun Kavçim Çimentoyla ilgili bilgilerin katılmadığı bu değerlendirmede, Aşkale Çimento'nun esasında ekonominin devler liginde ilk 100 içinde olduğunu savundu. 
    Aşkale Çimento'nun sahibi olduğu tüm tesislerde  ortaya çıkardığı değerlerle, yapıların daha kaliteli ve güvenilir olmasını amaçladığını vurgulayan Lütfü Yücelik, üretim ve kurumsal yapının her aşamasında 'en iyiyi yapma'yı hedef aldıklarını bildirdi.  Rekabetçi, gelişime ve yeniliğe açık, güvenilir, çevreye duyarlı, profesyonel, dinamik olduğuna dikkati çeken Yücelik, şunları söyledi:
    "Türkiye’nin neredeyse her köşesinde yüz binlerce evin, binlerce iş yerinin, köprü, tünel, baraj, otoyol, havalimanı gibi milyonlarca insanın kullandığı yapıların harcında şirketimize ait tesislerde üretilen kaliteli çimento ve hazır betonun kullanılması, bizleri mutlu etmektedir. Erzurum, Aşkale, Trabzon, Van, Gümüşhane, Erzincan, Bilecik, Samsun, Giresun, Ağrı, Rize, Bursa, Tokat , Amasya ve İstanbul’da ki çimento ve hazır beton yatırımlarıyla Doğu Anadolu, Karadeniz, Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu, Güney Marmara, Kuzey Ege ve Orta Anadolu bölgelerine yönelik bir satış pazarına sahibiz. Çağdaş, güvenilir, rekabetçi ve dinamik yönetim anlayışıyla elde ettiğimiz kaynakları Türkiye’nin enerjisine aktarmak bizim için olmazsa olmazdır. Ülkemizin demokrasisine ve geleceğine vurulan hain darbeye rağmen, 16 Temmuz günü Samsun Kavak Çimento'da ülkemiz için sağlam ve kaliteli çimento üretimi hız kesmeden devam eden şirketimiz bu anlamdaki dik duruşunu tüm gücüyle göstermiştir. Aşkale Çimento, 2017 yılı içinde yeniliklerine, yatırımlarına ve özellikle istihdam artırıcı atılımlarına devam etmeyi amaçlamaktadır."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!