Yapı Denetim öğrencileri teknik gezi yaptı

Güncelleme Tarihi:

Yapı Denetim öğrencileri teknik gezi yaptı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2014 16:33

Haberin Devamı

ERZURUM (AA) - Atatürk Üniversitesi Narman Meslek Yüksek Okulu (MYO) Yapı Denetimi Bölümü 2. sınıf öğrencileri, teknik gezi kapsamında, Erzurum AVM ve Residence inşaatları, Atatürk Üniversitesinin yatırımlarından Mühendislik Fakültesi ek bina inşaatı, morfoloji binası ve peyzaj çalışmalarını inceledi.

Narman MYO İnşaat Teknolojisi Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi İnşaat Yüksek Mühendisi Ali Öz'ün girişimleriyle gerçekleştirilen programda, öğrenciler yapıları yakından görme ve inceleme şansı buldu.

Erzurum AVM ve Residence inşaatı Proje Müdürü İnşaat Mühendisi Murat Devrim tarafından karşılanan öğrenciler, öncelikle Residence inşaatın satış ofislerini gezdi. Devrim, öğrencilerle deneyimlerini de paylaştı.

Burada yapılması düşünülen 2+1,3+1 ve 4+1 dairelik örnek daireleri gezen öğrenciler daha sonra Erzurum AVM şantiyesinde incelemelerde bulundu.

Haberin Devamı

Daha sonra Erzurum AVM ve Residence inşaatının yapı denetimini üstlenen Bilge Yapı Denetimi Kurucusu İnşaat Mühendisi Hayati Bilge, öğrencilere yapı denetim hakkında bilgi verdi. Bilge, öğrencilerden birine de istihdam sözü verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!