Yakutiyespor BAL için toplu imza attırdı

Güncelleme Tarihi:

Yakutiyespor BAL için toplu imza attırdı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2017 15:36

Yakutiyespor BAL için toplu imza attırdı

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- BAL'da mücadele edecek olan Yakutiyespor Kulübü,  TEDAŞ 12 Martspor ile Artvin Spor'dan aldığı futbolculara toplu imza attırdı. 

Erzurum'da gençlerin önünü açmak, başarının gelebileceğini göstermek amacında olduklarına işaret eden Yakutiyespor Kulübü Başkanı Ferhat Mergan, futbolun kurumsallaşmasını sağlayan alt yapı için önemli yatırımlar yaptıklarını bildirdi. Yakutiyespor'un BAL'a hazırlık yaptığına işaret eden Mergan, takımda başarılı oyunları ile dikkat çeken Enes Eren,Yusuf Çolkan, Halim Bayram, Muhammet Köşedar, Bülent Dinç, Haktan Köseoğlu, Habip Şimşek, Onur Dursun, Hüseyin Yılmaz, Burak Kütükçü, Oktay Altun,Taha Kayışyapar, Furkan Çimen, Fırat Dinç, Ümitcan Şimşek, Enes Hurşit'in yanına Aras 12 Mart Spordan Ömer Sevimli, Muhammet Karakaya, Akif Dursun, Arif Korkmaz ile yine altyapıdan Artvin Hopa Spor'a gönderilen Süleyman Aydın ile sözleşme imzaladıklarını belirtti. Toplu imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Ferhat Mergan, şunları söyledi:

"Bu imzaları biz sizin için atıyoruz, değerlendirin. 1. Lig ve Süper Lige ulaşmak için vitrin yapın. Sportif başarıyı biz sizin için istiyoruz.  Yakutiyespor 2016-2017 futbol sezonu büyükler kategorisini namağlup şampiyon olarak tamamladı ve Bölgesel Amatör Ligde (BAL) Erzurum'u temsil etmeye hak kazandı. Yakutiyespor'u BAL Liginde Kurtulay Öksüz, Muzaffer Aksakal, Emrah Gacır, YAsin Yıldırım, İlyas Turan, Sedi Deniz'den oluşan teknik ekip çalıştıracak. Yakutiyespor olarak 9 yaşından itibaren çocukları izleyerek futbola kazandırıyoruz. Alt yapı için ciddi yatırımlarımız oldu. Belediye Başkanımız Ali Korkut da bu bağlamda bize sürekli destek verdi. Bizim amacımız, kulüpçülük yapmak falan değil. Elbette yaptığınız işte başarıyı ararsınız, bunun ötesinde aradığımız ise Erzurum'un çocuklarının batıya açılmasına zemin hazırlayabilmektir. Futbolun her alanında yer alan biri olarak biliyorum, Anadolu'nun çocukları büyük takımlara ulaşamıyorlar. İşte bizim hedefimiz, bu yolu, köprüyü kurabilmektir. Çok sayıda yetenekli genç için köprü olabildik. Göztepe, Sivasspor, Kasımpaşa gibi birçok büyük kulüp bizden futbolcu aldı. 4 büyüklerin alt yapısına yetenekli çocuklarımızı ulaştırabiliyorsak, yetenekli gençlerimiz batılı kulüplerde yer bulabiliyorsa, bizim için en büyük başarıdır. BAL Ligi, bu anlamda bizim için önemli. Futbolcularımıza söylüyorum. Başarı kendiniz için. Kendinizi gösterin, yarınlar sizin olsun." 

 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!