Vali Azizoğlu, Kaymakamlarla tedbirleri görüştü

Güncelleme Tarihi:

Vali Azizoğlu, Kaymakamlarla tedbirleri görüştü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2016 19:43

Vali Azizoğlu, Kaymakamlarla tedbirleri görüştü

Haberin Devamı

 ERZURUM, (DHA)- Vali Seyfettin Azizoğlu, ilçe Kaymakamları ile yaptığı toplantıda FETÖ terör örgütünün faaileyetlerinin önlenmesı konusunda alınacak tedbirleri görüştü.

Vali Seyfettin Azizoğlu, Kaymakamlar toplantısının ikincisini yine 23 Temmuz 1919'da  Erzurum Kongresinin yapıldığı tarihi binada yaptı. Vali Azizoğlu'nun toplantısında Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik ve İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk de hazır bulundu. Kaymakamlar toplantısının açılış konuşmasını yapan Vali Azizoğlu, "Bizim milletimiz o kadar büyük ki, 15 Temmuz  gecesi darbe girişimi ile ülkemizi Irak ve Suriye devletleri gibi kaosa sürüklemek isteyen hain darbecilere en yüksek tepkiyi vermiş ve o günden beri yılmadan, usanmadan, gecesini gündüzüne katarak, vatanı için nöbet tutmuş ve tutmaya da devam etmektedir" dedi.
Vali Azizoğlu, toplantıda kaymakamlarla başarısızla sonuçlanan darbe girişiminde bulunan FETÖ terör örgütünün faaliyetlerinin önlenmesi için alınacak tedbirleri görüştü.
 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!