Sevgi Evlerinde Kitap Okuma Programı

Güncelleme Tarihi:

Sevgi Evlerinde Kitap Okuma Programı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2015 16:18

DEĞERLER EĞİTİMİ

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Sevgi Evleri’nde kalan çocuklara “Değerler Eğitimi Projesi” kapsamında kitap okuma programı düzenlendi.
Sevgi Evlerinde yapılan kitap okuma programına Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Cemil İlbaş, Çocuk Evleri Müdürü Ünal Aksakal, İbrahim Hakkı Ortaokulu Müdürü Dursun Somun ve okul öğretmenleri katıldı.
İbrahim Hakkı Ortaokulu tarafından hediye edilen kitaplarla düzenlenen okuma programına 6-12 yaş grubundaki çocuklar katıldı.
İbrahim Hakkı Ortaokulu Müdürü Dursun Somun, devlet korumasındaki çocukların kitap okuma kültürünün geliştirilmesini amaçladıklarını belirterek, projenin devam edeceğini söyledi.
İlbaş ise Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Çocuk Evlerine kitap desteği sağlayan İbrahim Hakkı Ortaokulu yöneticilerine teşekkür etti.
lbaş, projeyle öğrencilerin kitap okumaya teşvik edildiğini belirterek, şunları söyledi:
“Değerler Eğitimi Projesi kapsamında yapılan bu anlamlı etkinlik için İbrahim Hakkı Ortaokulu yönetici ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz. Kitap okuma etkinliği devlet korumasındaki çocukların sosyalleşmesi ve kişisel gelişimi açısından son derece önemli”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!