Sekmen, EYOF'un yıldızlarına altın taktı

Güncelleme Tarihi:

Sekmen, EYOFun yıldızlarına altın taktı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2017 18:28

Sekmen, EYOF'un yıldızlarına altın taktı

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivalinde (EYOF 2017) kızlarda ikinci, erkeklerde dördüncü olan CurlingTürk Milli Takımı sporcularına altın taktı.

EYOF 2017'de önemli bir başarı elde eden Türkiye Curling Milli takım erkek ve kız sporcularını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen makamında kabul etti. Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Ahmet Çelebi, Murat Akın, Murat Kaldırımcı, antrenörler Sadık Topaloğlu ve Ahmet Çelik'in de hazır bulunduğu kabulde Başkan Mehmet Sekmen, genç sporculara teşekkür etti. Sporcuları tek tek kutlayarak altınla ödüllendiren Sekmen, başarının kış sporlarına olan ilgiyi atrıracağını bildirdi. Sekmen, şunları söyledi:

"Ülkemize böyle bir gururu yaşattığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Kış sporlarında yeni bir ülke olmamıza rağmen böyle başarılar bizleri ümitlendiriyor. Alınan başarı çok ciddi bir başarıdır. Kızlarımızın müsabaka yaptıkları klasmanda 21, erkeklerde de 23 ülke yer alıyordu. Bunların arasında elde edilen 2'ncilik ve 4'üncülük önemli bir başarıdır. Hedefimiz daima şampiyonluk olacaktır. Bunun için hep birlikte el ele vereceğiz. Kış sporlarının merkezi olan Erzurum, sporcularıyla dünyada marka olacak. Bunun için çok çalışacağız. Allah'a çok şükür tesislerimiz çok modern bir şekilde dizayn edildi. Sporcularımıza düşen daha çok çalışmak, daha çok antrenman yapmak olacaktır."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!