Prof.dr. Mustafa Ilıcalı: “Hizmetlerde Ben Yok, Biz Var “

Güncelleme Tarihi:

Prof.dr. Mustafa Ilıcalı: “Hizmetlerde Ben Yok, Biz Var “
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2015 11:06

MUSTAFA ILICALI

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Atatürk Üniversitesi Kampüsü ve Yakutiye İlçesi’nde gezi ve ziyaretler gerçekleştirdi.
Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut ile birlikte ilçede yaptığı gezide esnaf tarafından büyük ilgi ile karşılanan Prof. Dr. Ilıcalı, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Yakutiye İlçesi Semt Garajı olarak bilinen bölgede vatandaşlar ve esnaf ile buluşan Prof. Dr. Ilıcalı’yı bir gurup esnaf “Semt Garajının sorununu ancak siz çözersiniz hocam” yazılı pankart ile karşıladı. Pankartta ye indirilmesi yönünde tepki gösteren Prof. Dr. Ilıcalı “Semt Garajının sorununu ancak siz çözersiniz hocam” cümlesini kabul etmediğini belirterek, “Hizmet anlayışımızda “Siz’ yoktur, “Biz” vardır. Bunun için Pankartın “Semt Garajının sorununu ancak AK Parti çözer” cümlesi yer almalı. Çünkü AK Partimizin yerel ve genel hizmetleri kişiselleştirilmeden bir bütün olarak yapılmaktadır. Hizmette ben ve sen yok. Biz varız. AK Parti var. Unutulmamalı ki başarılar ekiple elde edilir” diye konuştu.
Atatürk Üniversitesi Kampüsü’ne de ziyarette bulunan Prof. Dr. Ilıcalı, çeşitli Fakültelerde çalışan ve yöneticilerle görüştü. Öğrencilerle sohbet eden Prof. Dr. Ilıcalı, öğrencilere eğitim ve öğretimden başka düşüncelerinin olmaması gerektiği nasihatinde bulunarak, “Türkiye’nin geleceği sizlerin omuzlarında daha güçlü bir şekilde olacaktır. Sizlerin bilim ve ilimde yapacağınız yenilik ve buluşlarla ülkemiz bölgede lider ülke olacaktır” dedi
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’ı da makamında ziyaret eden Prof. Dr. Ilıcalı, Atatürk Üniversitesi’nin son yıllardaki elde edilen bilimsel çalışmalarla Türkiye ve Dünya ölçeğindeki Üniversiteler arasında yer aldığı başarının övünç ve gurur kaynağı olduğunu söyledi. Atatürk Üniversitesi’nin 58 yıldır Türkiye’de bilim adamı yetiştirdiğini dile getiren Prof. Dr. Ilıcalı, “Ülkemizin ve Erzurum’un göz bebeği eğitim kurumumuz Atatürk Üniversitesi’nden yetişen bir çok bilim adamı ve yönetici bugün Türkiye’nin yönetiminde yer almaktadır. AK Parti iktidarı politikasında Eğitime ayrı bir önem verilmektedir. Bunun en somut kanıtı 13 yıllık dönemde Türkiye’nin bütün şehrine Üniversite açılması olmuştur. Bunun yanında yine bir çok şehrimiz ikinci ve üçüncü üniversiteye kavuşturulmuştur. Yakın zamanda eğitime başlayan Erzurum Teknik Üniversitesi’nin yanında yine çok yakın bir dönemde Erzurum üçüncü üniversitesine kavuşacaktır” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!