Pasinler’de Efkan Ala’ya Büyük İlgi

Güncelleme Tarihi:

Pasinler’de Efkan Ala’ya Büyük İlgi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2015 10:57

PASİNLER'DE EFGAN ALA'YA BÜYÜK İLGİ

İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala, 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi Pasinler’de miting düzenledi.
Pasinler Ulu Cami meydanında düzenlenen mitinde konuşan İlçe Başkanı Rahmi Kaya, mitinge katılan vatandaşlara teşekkür etti.
Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu,ise konuşmasında 13 yıllık Ak Parti iktidarı döneminde ilçeye gelen hizmetleri vatandaşlarla paylaştı. Daha sonra platforma gelen AK Parti Milletvekili Adnan Yılmaz, "Pasinler’de Başkan Ünsal Sertoğlu ile çok iyi hizmetler yaptık. İnşallah bu dönem benim hemşehrilerimin hizmet yılı olacaktır" dedi.
Daha sonra konuşan İçişleri eski Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala, "Bugün buradaki bu tablo ittifak kuranları o Ankara’da tuzak kuranları korkutan bu manzaradır. 2002’de bizler iktidar olmadan önce MHP-DSP-ANAP koalisyonu vardı. Ne sıkıntılı dönemler olduğunu hatırlıyorsunuz. Onlar IMF kapılarında üç kuruş para için dolanırlarken, bizim iktidarımızda IMF’in borcu silindi. Ak Parti iktidarıyla ülke hem hizmete doydu, hemde istikrarla geleceğe sağlan adımlarla ilerledi." dedi.
Gençlerin gösterdiği coşkudan memnun olan Ala, gençlere "7 Haziran günü sandıklara sahip çıkalım" çağrısı yaptı. HDP’nin geçtiğimiz gün Erzurum’da yaptığı mitingde çıkan olayları hatırlatan Ala, "Onların istediği de bu. Onlar kargaşadan yararlanırlar. İstikrardan yana olmazlar onun içinde onların provokasyonlarına gelmeyin" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!