Namiye Sınırkaya Erzurum Elektrik Mühendisleri Odası Temsilcisi Oldu

Güncelleme Tarihi:

Namiye Sınırkaya Erzurum Elektrik Mühendisleri Odası Temsilcisi Oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2016 16:39

Erzurum Elektrik Mühendisleri Toplantısı

Erzurum Elektrik Mühendisleri Odası temsilcisi Namiye Sınırkaya oldu.
Elektrik Mühendisleri Odası Erzurum Temsilciliğine atanan Namiye Sınırkaya, misafirleri ile Müceldili Konağında tanışma toplantısı düzenledi.
Toplantıda konuşan Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şakir Aydoğan “Elektrik Mühendisleri olarak Türkiye çapında 50 bin civarında üyemiz var. 2015 Haziran ayında Erzurum Elektrik Odası Temsilciliği’ne atanan Namiye Sınırkaya hanıma hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak için Erzurum’a geldik. Hem de Elektrik Mühendisleri Odası ne iş yapar, Erzurum’da ki konumuz nedir, kayıp kaçak nedir, nükleer santral nedir siz basın yoluyla çalışmalarımızı Erzurum’a tanıtmaktır” dedi.
Elektrik Mühendisleri Odası Erzurum Temsilcisi Namiye Sınırkaya ise konuşmasında “Seçildiğimiz günden bu güne kadar çalışmalarımızı siz basın mensubu arkadaşlara paylaşmak için toplandık. Erzurum’da Elektrik Mühendisleri olarak bizler görevimizin başındayız. Her türlü soru ve sorunlara direk cevap verebileceğiz. Bizim ilk öncelikli çalışmalarımız arasında bize ihtiyaç duyulan her yerde bizlerin var olması.Toplumsal konularda daha duyarlı olmak. Her türlü teknik konularda vatandaşlarımıza daha yakın olmayı amaçladık. Ankara’dan gelen misafirlerimiz de Erzurum Şubemizin denetlemesini yaptılar. Hem de basın yoluyla sizlerle tanışmak amaçlandı” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!