Milletvekili Ilıcalı Rektör Çomaklıya başarılar diledi

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Ilıcalı Rektör Çomaklıya başarılar diledi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2016 13:48

Milletvekili Ilıcalı Rektör Çomaklıya başarılar diledi

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)-AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü görevine başlayan Prof. Dr. Ömer Çomaklıyı makamında ziyaret ederek başarılar diledi.



Atatürk Üniversitsi'nin gelişmesi için her türlü desteği vereceklerini belirten Ilıcalı, 22'inci dönem vekilliğinde Atatürk üniversitesiyle birlikte Erzurum için önemli çalışmalar yürüttüğünü belirtti. Ilıcalı, "Bu dönemde de çok projemiz var, Atatürk Üniversitesi ile yakın ilişkiler içerisinde olacağız. Milletvekilleri olarak hem eğitimde hem de proje anlamında üniversitenin ileriye gitmesi, gelişmesi için her türlü desteği vereceğimizi belirtmek isterim" diye konuştu



Rektör Çomaklı, Milletvekili Ilıcalı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ünivesitelerin gelişmişliği, büyüklüğü, aldığı projelerle orantılı oluyor. Bizlerde Atatürk Üniversitesi'nin gelişmesi için elimizden gelen herşeyi yapacağız. Toplumla iç içe, her alanda elini taşın altına koyan bir ünivesite olarak, hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!