Kısa Kulvar Sürat Pateni Dünya Kupası

Güncelleme Tarihi:

Kısa Kulvar Sürat Pateni Dünya Kupası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2015 18:14

- ISU ve Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonada, bin ve bin 500 metrede bayrak yarışı yarı final etabı yapıldı

Haberin Devamı

ERZURUM (AA) - Uluslararası Buz Pateni Federasyonu (ISU) ve Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından Erzurum'da düzenlenen Kısa Kulvar Sürat Pateni Dünya Kupası 6. Ayak Yarışları kapsamında bayrak yarışları yarı final etabı gerçekleştirildi.

Palandöken Olimpik Buz Pateni Salonu'nda düzenlenen şampiyonanın ikinci gününde yapılan bayrak yarışlarına 8'i kadın 16 takım katıldı. Bayrak yarışlarının yarı final etabında erkek takımları 5 bin, kadın takımları ise 3 bin metrede yarıştı.

Erkeklerde Rusya, Güney Kore, Çin ve Hollanda finale yükselmeyi başardı. Kazakistan, İtalya, İngiltere ve Fransa ise kendi klasmanında finale yükseldi.

Kadınlarda ise Kanada, İtalya, Çin ve Güney Kore, finale yükseldi. Rusya, Macaristan, Japonya ve Fransa ise kendi klasmanında finale kaldı.

Haberin Devamı

Şampiyonada yarın kadınlar ve erkeklerde 500 ve bin metre etaplarında eleme, repesaj yarışları ile bayrak yarışlarının final etabı gerçekleştirilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!