Kaymakam Üçgül, muhtarlarla iftarda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Üçgül, muhtarlarla iftarda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2016 16:32

Kaymakam Üçgül, muhtarlarla iftarda buluştu

Haberin Devamı

 

 
İlhami TURAN/ Kağızman (KARS), (DHA)- Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül, köy ve mahalle muhtarlarıyla öğretmenevindeki iftar yemeğinde bir araya geldi. 
Kaymakamlık tarafından düzenlenen Öğretmenevindeki iftara tüm köy ve mahalle muhtarları katıldı. İftar programına Kaymakam Musa Üçgül, Belediye Başkan Vekili Recep Kişioğlu, Garnizon Komutanı Seçkin Tarakcı, Emniyet Müdürü Ahmet Yarlıgaç, kurum amirleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı. İftarın ardından İlçe Müftüsü Yakup Belen dua yaptı. Etkinlikte konuşan Kaymakam Musa Üçgül, şunları söyledi:
"Birlik ve beraberliklerin daha da pekiştiği bu mübarek ayda sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum: Kağızman tarihinde ilk defa bir bakan çıkarmanın sevincini yaşamaktadır. Kağızman’ın evladı olan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan’ın destekleriyle Kaymakamlığımız, siz değerli muhtarlarımız ve il genel meclis üyelerimiz ile birlikte ciddi proje ve yatırımları ilçemize kazandırmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Bu vesile ile sizlerin ve ailelerinizin Ramazan ayını kutluyor, programa teşriflerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum."
 
FOTOĞRAFLI
 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!