Ilıcalı Kadim Dostları Buluşturdu

Güncelleme Tarihi:

Ilıcalı Kadim Dostları Buluşturdu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2015 15:48

PROF. DR. ILICALI KADİM DOSTLARI BULUŞTURDU

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı Meclis Başkanlığı seçimi sonrası, üç kadim dostun buluşmasına vesile oldu. Duygulu anların yaşandığı olay şu şekilde gerçekleşti.
Meclis’e en yaşlı üye sıfatıyla başkanlık yapan Deniz Baykal’ın görevini 26. Dönem Meclis Başkanı seçilen İsmail Kahraman’a devrederken Konu Milli Türk Talebe Birliği ve onun eski Başkanı, 14. ve 15. Dönem Erzurum Milletvekili Rasim Cinisli’den açıldı. Bunun üzerine Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı, İstanbul’da yaşayan Rasim Cinisli’yi telefonla arayarak samimi bir ortamın oluşmasına vesile oldu.
Üç kadim dosttu bir araya getiren Prof.Dr. Ilıcalı’nın bu hareketi takdir ile karşılandı. Eski dostlar telefonda uzun uzun sohbet ederken Meclis Başkanı İsmail Kahraman ”Mustafa bey hemşehriciliğin en güzel örneğini sergiledi. Kadim bir dostla hasret gidermemize vesile olan Ilıcalı’ya teşekkür ediyorum” dedi.
Milli Türk Talebe Birliği 47. Dönem Genel Başkanlığını Rasim Cinisli yapmış. 48. Dönem Genel Başkanlığı ise Meclis Başkanımız İsmail Kahraman, Rasim Cinisli’den devralmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!