Gurbette Erzurum Gecesi

Güncelleme Tarihi:

Gurbette Erzurum Gecesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2015 17:38

MALTEPE ERZURUMLULAR VAKFI YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, DOĞU ANADOLU GAZETECİLER CEMİYETİ’NE (DAGC) NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU.

Maltepe Erzurumlular Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’ne (DAGC) nezaket ziyaretinde bulundu.
DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden Maltepe Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkan Yardımcısı Bülent Gül, 15 Mart’ta yapılacak Büyük Erzurum Şöleni hakkında bilgi verdi. DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, Erzurum’un sorunlarının başında göç geldiğini ifade ederek, kent dışındaki Erzurumluların, şehirle irtibatlarını koparmamaları gerektiğini ve ziyaretlerin tekrarlanmasının önemine işaret etti.
Maltepe Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı tarafından düzenlenen şölen 15 Mart 2015 Pazar Günü saat 15.30’da Bostancı Kültür Merkezi’nde yapılacak.
Güler Kahraman ve Adavapuru Şakir’in sunacağı programda Cengiz Kurtoğlu, İbrahim Erkal, Azerin, Yavuz Değirmenci, İsmail Bingöl, Lütfü Ortakale ve ekibi sahne alacak. Cumhur Seval & Semih Yetimoğlu’nun sunucağı tiyatro gösterisinin ardından Erzurum Bar Ekibi de kent folkloründen örnekler sunacak.
Vakıf Başkanı Süha Dengizik’in eşinin rahatsızlığı sebebiyle katılamadığı ziyarette Yönetim Kurulu üyeleri Kenan Gülerci, Aydın Ayaydın, Metin Taç ve Taylan Mesutgil de hazır bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!