EBB Gençlik Spor Basketbol 2. Lig’de 

Güncelleme Tarihi:

EBB Gençlik Spor Basketbol 2. Lig’de
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2017 11:23

EBB Gençlik Spor Basketbol 2. Lig’de 

Haberin Devamı


ERZURUM, (DHA)-  Büyükşehir Belediyesine ait Gençlik Spor Kulübü, Erzurum’u Basketbol ikinci ligde temsil edecek. 
    Sporda Erzurum'un 'altın' dönemi yaşadığına işaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, başta futbol ve güreş olmak üzere tüm spor dallarında faaliyet gösterdiklerini bildirdi. Minikler Basketbol Ligi ile Türkiye’de bir ilke imza attıklarına dikkati çeken Mehmet Sekmen, basketbol sporunda iddialı bir hamle yaparak 2. Lig’de Erzurum’u Türkiye’de temsil etme kararı aldıklarını belirtti. Sekmen, "Gençlik Spor Kulübü Basketbol takımı olarak Türkiye Basketbol 2. Ligi’nden başlayarak Süper Lig hedefimiz için var gücümüzle çalışacağız" dedi. 
    Vali Yardımcısı Ayhan Terzi de, “Erzurum Büyükşehir Belediyesi sporda tabiri yerindeyse şehrimize altın bir dönemi yaşatıyor. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte sporda önemli dereceler elde ettik. Umuyor ve inanıyorum ki basketbolda da kısa sürede çok güzel başarılar elde edeceğiz" diye konuştu.
    Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve aynı zamanda Gençlik Spor Kulübü’nün Başkanı Selami Keskin de, 10 branşta faaliyet gösterdiklerini belirtti. Basketbol 2. Lig’de Erzurum temsil edeceklerini anlatan Keskin, şunları söyledi:
    "Basketbol takımı ile bu sene ikinci ligde mücadele edeceğiz. Bununla birlikte kış sporları ile Erzurum’u kış turizminde zirveye taşıyacağız.  Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezi, Ejder 3200 markasıyla birleştiği andan itibaren Türkiye’nin bir numaralı kayak merkezlerinden biri oldu. Ejder 3200’ün basketbol takımımıza sponsor olması da ayriyeten sevindirici bir olay. Hedefimiz, Erzurum isminin Erzurum Büyükşehir Belediyesi isminin önce Türkiye’de sonra da dünyada duyuluyor olmasını sağlamaktır. "

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!