Basketbolun ünlüleri Sekmen'in konuğu

Güncelleme Tarihi:

Basketbolun ünlüleri Sekmenin konuğu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2016 18:39

Basketbolun ünlüleri Sekmen'in konuğu

Haberin Devamı



ERZURUM, (DHA)- 'Erzurum'da Basketbol Yeniden Doğuyor' paneline katılmak üzere kente gelen basketbol camiasının ünlüleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile görüştü.

Galatasaray Basketbol Şube Sorumlusu Murat Özyer, eski Milli Basketçi Tufan Ersöz gibi isimlerin de katıldığı ünlülerı Başkan Mehmet Sekmen makamında kabul etti. Erzurum'un spordaki atağının İstanbul'dan çok pozitif bir şekilde görüldüğüne işaret eden Murat Özyer, Başkan Sekmen'e teşekkür etti. Murat Özyer, ziyarette şunları söyledi:

"Erzurum'da özellikle son yıllarda harika bir atak yaşanıyor. Spor adına çok güzel işler yapıldı. Bu yapılanları biz İstanbul'dan takip ediyoruz. Bundan dolayı çok mutlu ve geleceğe umutla bakıyoruz. İnşallah bu sporların içine basketbolu da katacağız. Şehirde çok büyük bir basketbol potansiyeli var. "

Erzurum'da sporun çok büyük bir potansiyeli olduğuna dikkati çeken Başkan Mehmet Sekmen de, kentte gerçekleşen sportif faaliyetleri anlattı. Başkan Sekmen, “Erzurum'da spor için büyük emekler harcıyoruz. İstenilen seviyeye çıkmak için daha çok çalışacağız. Hem kış sporlarında hem de yaz sporlarında çocuklarımızı küçük yaşlardan spora empoze ediyoruz. Tesislerimizin kapasitelerini her yıl artırıyoruz. Yüksek irtifa kamp merkezlerimizle sporcular için büyük bir yatırım yapıyoruz. Basketbol adına da Büyükşehir Belediyesi olarak birçok organizasyon düzenledik. Türkiye'de bir ilk olan Minikler Basketbol Ligini kurduk. 16 takım yarıştı. Basketbol sporunun daha geniş kitlelere

ulaşması için çaba harcayacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!