Başkentte Palandöken Belediyesinin standı göz doldurdu

Güncelleme Tarihi:

Başkentte Palandöken Belediyesinin standı göz doldurdu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2016 10:03

Başkentte Palandöken Belediyesinin standı göz doldurdu

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)-Erzurum Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Dernekler Federasyonu tarafından Ankara'da organize edilen, 'Erzurum Tanıtım Günleri'nde merkez Palandöken Belediyesinin standı göz doldurdu.



Ankara’da Atatürk Kültür Merkezindekindeki Erzurum Tanıtım Günleri açılışına Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ak Parti Bursa Milletvekili ve eski İç İşleri Bakanı Efkan Ala, Ak Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, İbrahim Aydemir, Mustafa Ilıcalı, Orhan Deligöz, MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın ve Erzurumlular yoğun ilgi gösterdi. Açılış konuşmalarının ardından davetliler stantlar gezdi. Stantlar arasında yer alan Palandöken Belediyesi ilgi odağı oldu.



Başkent Ankara'daki Erzurum Tanıtım Günlerine katılan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Belediyelerin görevi sadece yol, su, kanalizasyon yapmak değildir. Bu tür kültürel ve tanıtıcı organizasyonlara katılıp ilçenin tanıtımını yapmak ve kaynaşmayı sağlamakta sosyal belediyeciliğin en büyük hizmetidir. Biz burada sadece tanıtım yapmıyoruz, yıllardır birbirini görmeyen hemşehrilerimizi de standımızda buluşturup, birlik ve beraberliğe büyük katkı sunuyor, dayanışmayı, kaynaşmayı sağlıyoruz. Palandöken Belediyesi standını gezen konuklar Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi kursiyerleri tarafından yapılan el emeği göz nuru eserleri beğenmeleri bizleri sevindirdi

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!