Başkan Orhan, minik Hayrunisa'nın yüzünü güldürdü

Güncelleme Tarihi:

Başkan Orhan, minik Hayrunisanın yüzünü güldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2017 15:35

Başkan Orhan, minik Hayrunisa'nın yüzünü güldürdü

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, kendisinden tekerlekli sandalye talebinde bulunan ilkokul öğrencisi Hayrunisa Yurtsever'in bu isteğini yerine getirerek yüzünü güldürdü. 
    Merkez Aziziye ilçesindeki Ilıca Mahallesi Yavuz Selim TOKİ konutlarında oturan aileyi ziyarete giden Başkan Muhammed Cevdet Orhan, küçük Hayrunisa ile yakından ilgilendi. Başkan Muhammed Cevdet Orhan, kendisinden tekerlekli sandalye isteyen Hayrunisa'nın okullar açılmadan önce bu talebini yerine getirdi. Hayrunisa Yurtsever, Başkan Orhan'a hem tekerlekli sandalye için, hem de ziyaretinden dolayı teşekkür etti. 
    Belediyeciliğin sadece yol, kaldırım, asfalt ve çevre düzenlemelerinden ibaret olmadığını ifade eden Muhammed Cevder Orhan, "İhtiyaçlı ve yardıma muhtaç her vatandaşımızın olduğu gibi, Hayrunnisa kardeşimiz gibi pırıl pırıl çocuklarımızın taleplerini karşılamak da bizim en asli görevimizdir. Bu tür hizmetler ve ziyaretler bizim için büyük gurur ve mutluluk vesilesidir. Hayrunnisa'nın yüzünde gördüğümüz tebessüm ve mutluluktan daha kıymetli ne olabilir. Böyle güzel çocuklarımızı, gençlerimizi ve tüm hemşehrilerimizi mutlu etmek adına var gücümüzle çalışıyoruz. Hemşehrilerimiz mutlu olduğunda, biz de mutlu oluyoruz. Çocuklarımızın yüzü güldüğünde, bizim de yüzümüz gülüyor" dedi. 
    
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!