Aydemir, Rektör Çomaklı'yı kutladı

Güncelleme Tarihi:

Aydemir, Rektör Çomaklıyı kutladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2016 12:00

Aydemir, Rektör Çomaklı'yı kutladı

Haberin Devamı

 ERZURUM, (DHA)- Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı kutladı. 

Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı makamında ziyaret eden Milletvekili İbrahim Aydemir, Atatürk Üniversitesinin Türkiye için öneminden söz etti. Atatürk Üniversitesi’nin mezun ettiği akademisyenleri sayesinde, şimdiye kadar ülkemizde birçok üniversite kurulduğunu anımsatan Aydemir şöyle konuştu:
"Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Atatürk Üniversitesi'nden mezun birçok vekil var. Bu durum bizi gerçekten gururlandırıyor. Bende bu üniversiteden mezunum ve geçmişte çeşitli çalışmaların içerisinde bulundum. Yarım asırdan fazla geçmişi olan üniversitemiz her şeyin en iyisini hak ediyor. Erzurum milletvekilleri olarak TBMM'de üniversitelerimiz adına elimizden geleni yapıyoruz. Bundan sonra da çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz."
Milletvekili Aydemir'e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı Atatürk Üniversitesi’nin akademik çalışmalar ve öğrenci sayısı açısından Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden biri olduğunu belirtti. Prof. Dr. Çomaklı, bazı fakültelerin yeniden inşasına ihtiyaç duyulduğu ve yeni dönemde bu tür çalışmalara ağırlık vereceklerini belirtti.
ORHAN DA REKTÖRÜ ZİYARET ETTİ
Öte yandan Aziziye Belediye Başkanı M. Cevdet Orhan da  Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı makamında ziyaret etti. Başkan Orhan Aziziye Belediyesi olarak her zaman Atatürk Üniversitesi’nin yanında olduklarını vurguladı. Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı da  kurumlar arası ilişkilerin çok önemli olduğunu, yerel yönetimlerle sosyal projeler geliştirip güzel hizmetlere imza atmayı hedeflediklerini bildirdi.
 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!