Aydemir ile Bulutlar yatırımları görüştü

Güncelleme Tarihi:

Aydemir ile Bulutlar yatırımları görüştü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2017 17:01

Aydemir ile Bulutlar yatırımları görüştü

Haberin Devamı

ERZURUM,(DHA)- AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ile yaptığı görüşmede "Gerçekleştirdikleri hizmetlerle tarihi dokuyla bugünü buluşturan Belediyelerimiz birer gurur abidesidir’ dedi.
    Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ile makamında görüşen Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum'un 2026 Kış olimpiyatları için adaylık başvuru sürecini yaşadığını hatırlattı. Son 15 yılda sağlıktan eğitime, ulaşımdan turizme kadar her alanda AK reformlarla ciddi bir değişim yaşandığına işaret eden Aydemir, "AK Belediyelerin üstün hizmetleriyle şehirleşme alanında çağ atlanmıştır. Palandöken Belediyemizin güzide yatırımları da bunun ifadesidir. Büyükşehir Belediyemizin önderliğinde Erzurum kentsel dönüşüm bazında da yeni bir sinerji yakalamıştır. Yerel yönetim kapsamında, Erzurum’a vizyon kazandıran belediyelerimize minnettarız" diye konuştu.
    Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise Milletvekili İbrahim Aydemir ile projeler ve yatırımlar konusunda olumlu görüşmeler yaptıklarını bildirdi. Bulutlar, şunları söyledi:
    "Palandöken Belediyesi olarak Erzurum nüfusunun yarısına hizmet ediyoruz. Hizmetimiz eşit ve hakkaniyetli bir şekil de yürütüyoruz. Büyük ve çok amaçlı yatırımlarımız ile örnek ve referans bir belediye olarak hiçbir borcumuz bulunmamaktadır. Belediye yatırımlarımızdan Yıldızkent bölgesinde ikinci kültür merkezi inşaatı hızla yükseliyor, İlçe emniyet Müdürlüğünü belediye olarak biz yapıyoruz. Çok kısa bir süre içerisinde hizmete açılacak bitme aşamasında olan Erzurum’un ilk ve tek yeni nikah sarayı projesi tamamlandı, ihale aşamasında. Yeni hizmet binasında halkımıza hizmet vermeye başladık. Palandöken'e 4 yeni park yapımına başladık. Yeni bir yol açma çalışması tamamlanırken bir de yeni cadde açtık. Konuk ve taziye evleri, asfalt, karo, bordür, kilit taş, çevre düzenlemeleri gibi rutin çalışmalarımız aralıksız devam ediyor."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!