Atatürk Üniversitesinin Başarılı Boksörleri

Güncelleme Tarihi:

Atatürk Üniversitesinin Başarılı Boksörleri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2017 11:55

Atatürk Üniversitesinin Başarılı Boksörleri

Haberin Devamı


ERZURUM, (DHA)-  KONYA'da yapılan Türkiye Üniversiteler Boks şampiyonasında takım halinde Türkiye üçüncüsü olan Atatürk Üniversitesinin boksörlerini Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı ödüllendirdi.
    Konya'da 28 Mart - 2 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Üniversiteler Boks Şampiyonası’nda 69 kiloda altın madalya kazanan Yunus Emre Batman, 81 kiloda gümüş madalya alan Ömer Kaba ile  bronz madalya kazanan 60 kiloda Fatih Kayık, 64 kiloda Yunus Emre Ceylan ve 75 kiloda Hakan Kanyar, Boks Takımı Teknik Direktörü Doç. Dr. Ahmet Gökhan Yazıcı, Kafile Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sertaç Erçiş, Milli Boksör ve Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Bostancı'yı Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı makamında kabul etti. Atatürk Üniversitesinin şampiyonada 1 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazandığını, ayrıca takım halinde Türkiye üçüncüsü olduklarını söyleyen Doç. Dr. Yazıcı, şampiyonaya hazırlanmalarında her türlü desteği sağlayan Rektör Prof. Dr. Çomaklı nezdinde Atatürk Üniversitesi yönetimine ve Spor Kültür Daire Başkanlığına teşekkür etti.
    Başarılarından dolayı sporcuları tebrik eden Prof. Dr. Ömer Çomaklı, gençlerin hem eğitimde hem de sporda başarılı olmaları için gerekli yatırım ve projeleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Başarısı sporcuları ödüllendiren Prof. Dr. Çomaklı, Atatürk Üniversitesi’nin bilimde olduğu gibi sporda da başarılı olması için her türlü desteği vereceğini belirtti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!