Erzincan Lisesinde Anlamlı Gün

Güncelleme Tarihi:

Erzincan Lisesinde Anlamlı Gün
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2015 09:00

EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİNE VALİ KAHRAMANDAN PLAKET

Erzincan da 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı itibari ile Erzincan Lisesine maddi ve manevi katkı sunan "Eğitim Gönüllülerine" Erzincan Valisi Süleyman Kahraman tarafından plaket verildi.
Son dönemlerde eski gücünü ve eğitim kalitesini yakalamak isteyen Erzincan Lisesi Okul Müdürü İbrahim Salar, Erzincan Lisesini fiziki ve manevi tanıtımıyla ön plana çıkarmayı başardı. Bu maksat ile Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Erzincan Lisesi tarafından hazırlanan yemek programına Erzincan Lisesine eğitim ve öğretim alanında yardımda bulunan iş adamları davet edilerek kendilerine Erzincan Valisi Süleyman Kahraman tarafından plaket, Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün tarafından ise teşekkür belgesi verildi.
Vali Kahraman katılmış olduğu programda yaptığı konuşmada; “Sizlerin bu davranışı ilimizdeki diğer insanlar için bir örnek olacaktır. İnanıyorum ki onlarda böyle bir sosyal sorumluluk kapsamında kamu kurum kuruluşlarımıza, hayır kurumlarına yardımda bulunacaklardır. Eğitime önemli bir katkıda bulunuyorsunuz. Ben tüm eğitim camiası adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Allah tekrarını nasip etsin diyoruz.” dedi.
Evin Döner VIP Salonunda düzenlenen yemek programına Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Vali Yardımcısı Fatih Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Şube Müdürleri, Maarif Müfettişleri Başkanı Zeki Göksu ve iş adamları katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!