Elazığ’da Vefalı Gençlik Konferansları Başladı

Güncelleme Tarihi:

Elazığ’da Vefalı Gençlik Konferansları Başladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2015 09:42

ELAZIĞ’DA GONCALAR SOLMASIN DERNEĞİ BAŞKANI HACI ORMANOĞLU, TARAFINDAN LİSELERDE ‘ VEFALI GENÇLİK’ KONFERANSINDA ÇOCUKLARA KADİFE ÇİÇEĞİ TOHUMU HEDİYE EDİLEREK HER AİLENİN BİR ÇİÇEĞİ OLMASI HEDEFLENİYOR.

Elazığ’da Goncalar Solmasın Derneği Başkanı Hacı Ormanoğlu, tarafından liselerde düzenlenen ’Vefalı gençlik’ konferansında çocuklara kadife çiçeği tohumu hediye edilerek, her ailenin bir çiçeği olması hedefleniyor.
Elazığ’da değerler eğitimi kapsamında Goncalar Solmasın Derneği Başkanı Hacı Ormanoğlu tarafından ‘Vefalı gençlik’ konferansı verilmeye başlandı. İlk konferansı Elazığ İmam Efendi Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nde veren Ormanoğlu, çocuklara çiçek tohumu hediye ediyor. Konferansla ilgili bilgi veren Ormanoğlu, "Gençler geleceğimiz, gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız. Gençlerimize milli şuur vermeli değerlerine bağlı inançlı yetiştirmeliyiz. Konferanslarımızla ilgili çok güzel ve verimli dönüşler alıyoruz. Büyük bir özveri ve fedakarlıkla çalışıyoruz. Öğleden önce konferanslar sunup öğleden sonra öğretmen olduğumuz için derslere giriyorum. Sunum ve konferanslarımızdan birkaç kişi dahi etkilenip harekete geçerse mutlu olacağız" dedi.
20 BİN AİLEYE KARANFİL TOHUMU DAĞITILACAK
2015 yılı ilkbahara çiçek tohumu ekerek girilmesini isteyen Ormanoğlu, "Küçük poşetler içerisine koyduğumuz çiçek tohumlarını konferanslarımıza katılan konuklara ulaştığımız öğrenci, anne, baba,herkese veriyoruz. Verdiğimiz tohumları saksılara ekecekler. Tüm ailenin ekili bir çiçeği olacak. Çiçeğin bakımını aile fertleri yapacak. Hedefimiz 20 bin aileye tohum hediye etmek ve çiçek tohumu dağıtmaktır. Doğaya bir vefa borcumuz var, onu yerine getirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.
Vefalı gençlik konferanslarının ardından velilere ‘Sevgi merkezli çocuk eğitim’, öğretmenlere ise ’Eğitime farklı pencereden bakış’ konferansları verilmesi planlanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!