Tüm Yerel-Sen’den Gürkan’a plaket

Güncelleme Tarihi:

Tüm Yerel-Sen’den Gürkan’a plaket
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2016 10:18

Tüm Yerel-Sen’den Gürkan’a plaket

Haberin Devamı

EDİRNE,(DHA)- EDİRNE Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı, Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Cengiz Gülebay, makamında ziyaret etti. Gülebay, Gürkan’a teşekkür plaketi takdim etti.
Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Cengiz Gülebay, Genel Mali Sekreteri Arif Alel, Hukuk Sekreteri Ahmet Kılınçoğlu, Edirne Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Zogo, Edirne Tüm Yerel-Sen Şube Başkanı Savaş Çerkez ve Edirne Şubesi’nden Genel Sekreter Bülent Uluca, Örgütlenme Sekreteri Ersin Al, Mali Sekreter Seçkin Çetin, Basın Yayın Sekreteri Elif Davulcu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı makamında ziyaret ettiler.
Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Cengiz Gülebay, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın hem Edirneyle hem de personeliyle ilgili çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, “Başkanımız Recep Gürkan’ın sosyal demokrat bir belediye başkanı olarak yapmış olduğu projeleri takdirle karşılıyoruz. Başkanımızın Katı Atık Bertaraf Tesisleri, Çocuk Korosu, Kadın Merkezleri gibi birçok önemli projesini hem basından hem de Edirne Şubemizdeki arkadaşlarımızdan duyuyoruz. Sayın Başkanımız Recep Gürkan, Tüm Yerel-Sen olarak bizlere gösterdiğiniz destekten dolayı da size tekrardan teşekkür etmek isterim. Tüm Yerel-Sen’le Edirne Belediyesi’nin arasından yaptığımız sosyal denge sözleşmesinde memurlarımıza en yüksek tavandan ücret verdi. Edirne Belediyesi’nde görevli memur arkadaşlarımız adına kendisine emekçiye gösterdiği alakadan dolayı da ayrıca teşekkür ederiz.” dedi.
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kendilerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Emek ve emekçinin her zaman yanındayız.” dedi. Ziyaret sonunda, Belediye Başkan Recep Gürkan’a, Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Cengiz Gülebay teşekkür plaketi; Edirne Tüm Yerel-Sen Şube Başkanı Savaş Çerkez’de, Atatürk’ün portresinin olduğu el dokuması pano hediye takdim ettiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!