Trakya Oda Orkestrası’ndan Muhteşem Konser

Güncelleme Tarihi:

Trakya Oda Orkestrası’ndan Muhteşem Konser
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2015 14:27

trakya oda orkestrasından muhteşem konser

Edirne Belediye Başkanlığı’nın Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde Trakya Oda Orkestrası, dinleyenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti verdi. Yoğun katılımın olduğu konserde Edirneliler, belediye başkanı Recep Gürkan’a teşekkür etti.
Edirne Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meriç Konferans Salonu’nda 23 Ekim Cuma 2015 tarihinde Trakya Oda Orkestrası tarafından klasik müzik konseri düzenlendi.
Alper Çam şefliğinde Trakya Oda Orkestrası Klasik Müzik Konseri’ne yoğun ilgi gösteren vatandaşlar Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a böyle güzel bir konser düzenledikleri için teşekkür etti.
Edirnelilerin klasik müzik konserlerine yoğun ilgi gösterdiklerini ifade eden Şef Alper Çam, “Klasik müziği Edirne halkı ile buluşturan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Başkan Gürkan’ın müziğe ve sanata verdiği önem bizleri çok mutlu ediyor” diye konuştu.
Öte yandan yetkililer, daha önceleri Edirne Belediyesi Protokol Evi’nde düzenlenen klasik müzik konserlerinin kış ayları nedeniyle bundan sonra Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meriç Konferans Salonu’nda gerçekleştirileceğini söyledi.
Trakya Oda Orkestrası’nın Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meriç Konferans Salonu’nda vereceği konser tarihleri ise “27 Kasım 2015 - Saat: 21.00, 25 Aralık 2015 - Saat: 21.00” olarak bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!