Süt üreticileri ve sığır yetiştiricileri birliği işbirliği yapacak

Güncelleme Tarihi:

Süt üreticileri ve sığır yetiştiricileri birliği işbirliği yapacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2015 10:49

Haberin Devamı

EDİRNE (AA) - Edirne Merkez İlçe ve Süloğlu Süt Üreticileri Birliği (SÜTÜB) ile Edirne Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (EDSYB) arasında veterinerlik ve suni tohumlama hizmetleri için ortak çalışma prtokolü imzalandı.

Edirne Süt Üreticileri Birliği toplantı salonunda yapılan protokol törenine, Edirne Merkez İlçe ve Süloğlu Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Suiçmez, Edirne Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Tuncay Aytin ve iki birliğin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Protokol çerçevesinde, Edirne Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğine ait hayvan hastanesinden Edirne Süt Üreticileri Birliği üyeleri de yararlanabilecek.

Edirne Merkez İlçe ve Süloğlu Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Suiçmez, yaptığı açıklamada, 2 birliğin de hayvancılıkla uğraştığını söyledi.

Haberin Devamı

İki birliğe de üye olan pek çok kişi olduğunu dile getiren Suiçmez, "Damızlık birliğimizin çok modern bir hastanesi var. Biz de üyelerimizin bu hastanenin veterinerlik hizmetlerinden faydalandığında hem daha kaliteli hem de daha uygun fiyatlarla hizmet alacağını biliyoruz. Bundan dolayı böyle bir protokol yapma kararı aldık" diye konuştu.

Edirne Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Tuncay Aytin ise ortak çalışmanın önemine değilndi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!