Soğuk havalarda, "ekmek arası" çorba

Güncelleme Tarihi:

Soğuk havalarda, ekmek arası çorba
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2015 10:56

- Edirne'de bir işletme, çorbayı kase şeklindeki ekmeğin içinde servis ediyor - İşletme Müdürü Özcan: "Menümüzde müşterinin beğenisini en çok kazanan ekmek arası çorba"

Haberin Devamı

EDİRNE (AA) - Edirne'de bir işletme, çorbayı müşterilerine ekmeğin içinde servis ediyor.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, dış tarafı sert olan ekmek, çorbanın sızmasını engelliyor. Kase şeklinde yapılan ekmeğin içine konulan çorba, soğumaması için yine ekmekten yapılan kapakla kapatılıyor.

Vatandaşların beğenisini toplayan çorbaya, soğuk havalarda daha çok ilgi gösteriliyor.

İşletmenin aşçısı Eray Onukar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ekmeğin Malta unu, ince ve kalın kepek ile ev mayasından yapıldığını, daha sonra derin dondurucuda saklandığını söyledi.

Çorbayı servis etmeden önce ekmeğin dondurucudan çıkarıldığını belirten Onukar, "Müşterilerimiz bu servisten son derece memnun. Türkiye'deki mizahi ekmek arası çorbayı müşterilerimize ikram ediyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

İşletme Müdürü Özlem Özcan ise işletme olarak farklı bir menüye sahip olduklarını söyledi.

Kase şeklinde kesilen ekmeğin içinde sunulan çorbanın da beğenilen lezzetlerden olduğunu belirten Özcan, şöyle konuştu:

"Menümüzde müşterinin beğenisini en çok kazanan ekmek arası çorba. Birkaç çorba çeşidimizi müşterinin isteği doğrultusunda hazırlayarak ekmek içinde servis ediyoruz. Diğer bir ilginç menümüz ise masada mangal. Ortaya karışık olarak gelen kebabımız, ateşi yanan mini bir mangal üzerinde müşterimizin önüne getiriliyor. Amacımız müşteri memnuniyeti."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!