Özel çocuklar yararına yardım etkinliği düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Özel çocuklar yararına yardım etkinliği düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 08:54

Haberin Devamı

EDİRNE (AA) - Ses-Sizsiniz Spor Kulübü Derneği özel çocuklar yararına yardım etkinliği düzenledi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan kentteki bir restoranda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, sporun her dalında uğraşmanın emek ve azim istediğini, fakat özel çocukların sporla büyümesini gelişmesini sağlamanın ve mücadele etmenin kocaman bir yürek istediğini belirtti.

Herkesin bir gün engelli olabileceğini ifade eden Gürkan, ''Engel bir insanın her yerinde olabilir, ama yüreklerde engel olmasın diyoruz. Burada yüreklerinde engel olmayan tüm konukları saygıyla selamlıyoruz'' dedi.

Gelecek ay tüm engelli derneklerini bir araya getirerek bir çatı altında toplayacaklarını ifade eden Gürkan, Edirne Belediyesi Engelliler Yaşam Merkezini hep birlikte hizmete açacaklarını vurguladı.

Haberin Devamı

Ses-Sizsiniz Spor Kulübü Derneği Başkanı İlknur Acar ise önemli bir etkinliğin düzenlenmesine destek olan sponsorlara teşekkür ederek etkinlikte toplanan yardımlarla özel çocukların ihtiyaçlarının karşılanacağını belirtti.

Konuşmaların ardından Başkan Gürkan 10 bin lira derneğe yardımda bulundu. Bazı iş adamları da maddi yardımlarda bulunarak derneğe katkı sağladı.

Şarkıcıların sahne aldığı programda özel çocuklar eğlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!