Kültür Gezilerinin İkinci Misafiri Mithatpaşa Mahallesi

Güncelleme Tarihi:

Kültür Gezilerinin İkinci Misafiri Mithatpaşa Mahallesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2016 13:52

Kültür Gezilerinin İkinci Misafiri Mithatpaşa Mahallesi

Haberin Devamı

EDİRNE,(DHA)- EDİRNE Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın göreve gelmesiyle birlikte Ramazan Ayı’nda başlattığı Edirne’den İstanbul’a Kültür Gezileri’nin ikinci misafirleri Mithatpaşa Mahallesi’nde yaşayan bayanlar oldu.
İstanbul’da Sultan Ahmet, Ayasafoya, Eminönü, Mısır Çarşısı, Eyüp Sultan Camii, Piyer Loti ve Panorama 1453’ü gezen mahalle sakinleri daha sonra Edirne dönüşünde Edirne Belediyesi’nin kendileri için hazırladığı iftar sofrasında oruçlarını açtılar. Mithatpaşa Mahalle sakinlerine Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu da eşlik etti.
Gezi hakkında kadınlardan bilgi alan Gegeoğlu, “Sizlere güzel bir gün geçirtmek, sizleri evdeki işlerden ve sorunlardan bir gün bile olsa uzaklaştırmak istedik” diyerek geziye katılan bayanların istek ve taleplerini dinledi.
Kendilerine bu imkanı sunan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a ve Başkan Yardımcısı Gegeoğlu’na teşekkür eden mahalle sakinleri ise, “Gezide çok eğlendik, daha önce gitmediğimiz yerlere gittik. Eyüp Sultan Camii’nde ibadet ettik. Çok mutluyuz” diye konuştular.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!