Keşan Belediyesi’nin pilates kursu başladı

Güncelleme Tarihi:

Keşan Belediyesi’nin pilates kursu başladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2016 17:38

Keşan Belediyesi’nin pilates kursu başladı

Haberin Devamı

EDİRNE,(DHA)- EDİRNE'de Keşan Belediyesi’nin sportif kurslarından olan pilates kursu başladı.
Pazartesi, çarşamba, cuma günleri sabah 09.30 ile akşam 18.15 olmak üzere iki grup halinde gerçekleştirilen kurs, Keşan Belediyesi Spor Koordinatörü Mürüvvet Buruk tarafından Keşan Belediyesi Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda veriliyor.
İnsanın çocukluğundan yaşlılığı sürecinde büyüyen gelişen ve gelişen bir varlık olduğunu belirten Buruk, “İnsan bu süreçte sağlıklı bir şekilde beslenip düzenli bir biçimde spor yapması gerek. Günümüzde pilates eğlenerek kilo verme yöntemlerinden biridir. Pilates her yaş grubuna göre hitap eden bir spordur. Sağlıklı yaşamayı tercih edenler rahatlıkla bu egzersiz metodunu uygulayabilirler.” dedi.
Pilatesin vücuttaki duruş bozukluklarını düzenlediğini, vücudun duruş bozukluklarını düzenlediğini, vücudun direncini artırdığını, kişiyi psikolojik olarak rahatlattığını, endorfin hormonu salgılattığını, kilo vermeye yardımcı olduğunu, vücudun dengesini sağladığını belirten Mürüvvet Buruk, kursa yaklaşık 50 kişinin katıldığını ifade etti. Kursa gösterilen ilgi nedeniyle teşekkür eden Buruk, kurslara kayıtların Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde devam ettiğini ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!