Kapıkule yolu ağaçlandırılıyor

Güncelleme Tarihi:

Kapıkule yolu ağaçlandırılıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 10:59

- Edirne Vali Vekili Tanç:- ''Kapıkule bizim en büyük gümrük kapımız. Gümrük personeli teşkilatına bu ağaçlandırma kampanyasına destek verdiği için teşekkür ediyorum''

Haberin Devamı

EDİRNE (AA) - Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü personeli, Kapıkule Sınır Kapısı'na giden yol güzergahına fidan dikti.

2016 yılı ağaçlandırma projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte, 1600 adet çam fidanı dikildi. Fidanların dikildiği alana konulan tabelada, katkı veren personelin isimleri yazıldı.

Edirne Vali Vekili Beyazıt Tanç, etkinlikte yaptığı konuşmada, kentteki ağaçlandırma çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Çalışmalara katılan gümrük personeline teşekkür eden Tanç, ''Kamuya açık bir alanın yol kenarlarının ağaçlandırılması hem görsel hem doğa açısından çok önemli. Ağacın önemini anlatmaya gerek yok. Ağaçlandırmanın yapılması çok güzel. Kapıkule’ye de gümrükçülerin destek vermesi yakışırdı. Biliyorsunuz Kapıkule bizim en büyük gümrük kapımız. Gümrük personeli teşkilatına bu ağaçlandırma kampanyasına destek verdiği için teşekkür ediyorum'' dedi.

Haberin Devamı

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın ise, gümrük personeli olarak Kapıkule yolu üzerinde fidan dikerek bir iz bırakmak istediklerini söyledi.

''Az yatırımla çok sevap almanın yolu bence fidan dikmek'' diyen Yalçın, konuşmasına şöyle devam etti:

''Bu 1600 ağaç burada yaşadığı sürece oksijenimizi temizleyecek. Bu proje tamamen personelimizin katkılarıyla yapıldı. Yaklaşık 500 personelimiz katkı sağladı. Bu yıl için yol kenarlarına 1600 ağaç diktik. Önümüzdeki yıllarda inşallah bunu bir yarış haline getirip daha çok fidan dikmek istiyoruz''


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!