Edirnespor, bilet gelirlerini şehit ailelerine bağışladı

Güncelleme Tarihi:

Edirnespor,  bilet gelirlerini şehit ailelerine bağışladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2018 17:01

Edirnespor, bilet gelirlerini şehit ailelerine bağışladı

Haberin Devamı

EDİRNE,(DHA)- EDİRNE Belediyesi Edirnespor, 'Afrin’e selam olsun' diyerek bilet gelirlerini Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne bağışladı.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Edirne Belediyesi Edirnespor Erkek Futbol Takımı, kendi evinde Yalova Kadıköy Spor Kulübü’yle karşılaştı. Edirne Belediyesi Edirnespor, 'Edirne’den Afrin’e selam olsun. Şehit Ailelerimize feda olsun' diyerek örnek bir davranışa imza atarak bundan sonra oynayacakları tüm maçların bilet gelirlerini Edirne Şehit Aileleri ve Yardımlaşma Derneği’ne bağışlama kararı aldı. Maç öncesinde Edirne Şehit Aileleri ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Faruk Çiftçi, örnek davranışlarından dolayı Edirnespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Üner ve Yalova Kadıköy Spor Kulübü yetkililerine plaket takdim etti.

Edirne Şehit Aileleri ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Faruk Çiftçi, "Bu toprakları vatan yapmanın bir bedeli vardır. Bu bedeli bu toprakların aziz evlatları yıllardır ödüyor. Edirnespor Yönetim Kurulu üyeleri derneğimizi ziyaret ettiler. Edirne’de oynayacakları maçları Edirne Şehit Aileleri ve Yardımlaşma Derneği adına oynamak istediklerini söyledi. Bugün Edirnespor, derneğimiz adına sahada mücadele verecek” dedi. Edirne Belediyesi Edirnespor’un, Yalova Kadıköy Spor Kulübü’yle oynadığı maç 3-3 berabere bitti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!