Edirne'den kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Edirneden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2014 14:28

- Edirne Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Aytın: - "Kaliteli hizmet vermek için elimizden geleni yapıyoruz"

Haberin Devamı

EDİRNE (AA) - Edirne Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Aytın, kaliteli hizmet vermek için ellerinden geleni yaptıklarını bildirdi.

Aytın, yaptığı yazılı açıklamada, birlik olarak 9-11 Aralık'ta Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği'nin altıncı yıllık muhasebe eğitim toplantısına katıldıklarını belirtti.

Birliğin çalışmalarını eksiksiz yaptığını aktaran Aytın, şunları kaydetti:

"6 yıldır düzenli olarak toplantılara katılarak verilen muhasebe eğitimlerinde öğrendiklerini üyelerine daha kaliteli hizmet vermek amacı güden birliğimiz, 81 il birliği arasında plaket almaya layık görülmüştür. Edirne Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu olarak bu ödüle layık görülmek bizi oldukça onurlandırmıştır. Kaliteli hizmet vermek için elimizden geleni yapıyoruz."

Haberin Devamı

- Uzunköprü'de doğalgaz toplantısı

Uzunköprü Belediyesi'nce doğalgaz toplantısı düzenlendi.

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası'nda (UTSO) düzenlenen toplantıda, doğalgaz abonelik konusu hakkında bilgi verildi.

Toplantıda, gelişmiş pek çok büyükşehirde yaygın olarak kullanılan doğalgaz sayesinde Uzunköprülülerin rahat nefes alacağı, tüm evin ısınmasında, sıcak su temininde kolaylık sağlayacağı konuşuldu.

İlçedeki doğalgaz abonesinin gün geçtikçe artış gösterdiği kaydedildi.

Toplantıya, İlçe Kaymakamı Kemal Yıldız, Belediye Başkanı Enis İşbilen, UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar ve müteahhitler katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!